aktuellt

Årets perenn 2022

Här hittar du vad som är aktuellt hos oss just nu. Olika projekt vi håller på med på plantskolan, kurser/föreläsningar och evenemang som är på gång och lite annat smått och gott. Kika gärna runt!

Jul på Kristinelund ❤️🌿

Välkommen att anmäla dig till någon av våra pysseltillfällen där du kan binda din egen julkrans eller skapa en fin julgrupp!

Under kurstillfället skapar du din egna krans och/eller julgrupp med inspiration och vägledning av oss om så önskas. I kursavgiften på 250:-/person så ingår:

– mossa/gran och bindtråd till din krans
– lecakulor, jord, och mossa till din julgrupp

.. samt smaskig julfika, härlig stämning och vägledning utav oss!

Dekorationer, blommor, krukor, halmstommar och metallringar till dina kreationer finns att köpa hos oss under kurstillfällets gång. Till din julgrupp kan du antingen ta med dig egen kruka eller köpa på plats.

Klä dig varmt! Vi är inomhus men utan värme.

För att anmäla dig så skicka ett mail till frida@kristinelundstradgard.se så bekräftar vi att det finns plats och kursavgiften betalas in för att säkra din plats. Glöm inte skriva vilket datum och vilken tid som du vill anmäla till.

Är ni en förening, ett företag eller ett större kompisgäng? Skicka gärna en förfrågan om ett eget tillfälle så försöker vi lösa det.

Följande tider finns att boka:

Tisdag 22/11 kl. 18.00
Lördag 26/11 kl. 14.00
Söndag 27/11 kl. 14.00

Kursen beräknas pågå i ca 2.5 h.

(Begränsat antal platser)

Varmt välkomna, hoppas ni vill vara med ❤️

Obs! Vid färre än 5 st anmälda vid enskilt tillfälle ställs den tiden in.